KAKO ZADENETE TARČO, ČEPRAV JE NE VIDITE

(KAKO SI POSTAVITE CILJE IN URESNIČITE SANJE HITREJE, KOT STE JIH LAHKO SANJALI)

Pozdrav vsem skupaj in vsakemu posebej, ki ste pristali tukaj.
Sicer trenutno še ne vem kdo ste prav vi.

Moja knjiga je končno tukaj in ravno zato želim povedati, kako je vse skupaj nastalo in kaj me je pripeljalo do tega, da sem izdal knjigo.

Pot do knjige

Namreč v določenem obdobju življenja sem ugotovil, da si želim več v sedanjosti in predvsem v prihodnosti. Ugotovil sem, da želim živeti drugače in boljše.

Ne govorim samo o finančnem delu, kajti to nikakor ni bil primarni namen za pisanje knjige…

V tistem obdobju sem želel odkriti svojo identiteto, kdo sem v resnici, kakšna oseba želim biti v prihodnosti in kako si želim sploh živeti.

Zato sem se odpravil na novo življenjsko pot, ki me je peljala v osebno in poslovno rast, ter številne ure izobraževanj in dela na sebi.

Glavni razlog za vse spremembe je bil moj boj z bolnimi očesi že od otroštva in strah, ki sem ga imel nekoč, da lahko ostanem slaboviden ali celo slep.

Na tej poti sem še danes, vsak dan berem knjige, se učim iz digitalnih programov, obiskujem različne delavnice in seminarje.

O prodaji, marketingu, podjetništvu in seveda osebni rasti se učim od najboljših v Sloveniji, bivših skupnih državah in predvsem Združenih državah Amerike.

S pomočjo vseh novih znanj sem odkril kdo sem in kaj si želim.

Tako iz dneva v dan sledim mojim ciljem in sanjam, ki se spreminjajo v realnost.

Tako sem skozi to pot opazoval in še danes opazujem številne ljudi, ki ne vedo kaj si resnično želijo ali se ne upajo to doseči.

Opazil sem veliko pomanjkanje časa, energije, motivacije in vsega ostalega pri velikemu številu ljudi. Kot, da bi jih nekdo prisilil živeti danes in tukaj!

To sem si želel spremeniti in tako sem moja znanja, izkušnje, motivacijo in vztrajnost preoblikoval v knjigo, ki je pred vami.

Kaj se boste naučili iz knjige?

  • Kaj si ne želite in to spremenili v tisto kar želite

  • Kako pravilno zastavljati cilje in jih uresničiti

  • Kako imeti več časa zase, družino in prijatelje

  • Kako dvigniti vašo disciplino in produktivnost

  • Kako biti vsakodnevno motivirani za vse izzive

Knjiga je precej obsežna, saj je vse skupaj 192 strani sestavljenih iz besedila in vaj, ki so garancija za uspeh.

Nova znanja vam bodo omogočila prodati več izdelkov in storitev. Tako boste posledično zaslužili več.

Tako se boste fokusirali samo na lastno življenje in ne boste izgubljali dragoceni čas v razmišljanju o temu kaj drugi razmišljajo in govorijo o vas!

Še užalili bi se, če bi vedeli koliko je v resnici drugim mar za vas in kolikšna je njihova empatija…

Pomembno je samo, da VI verjamete in veste kakšna oseba ste v resnici in zakaj nekaj počnete. Samo VI ste pomembni.

Kakšna je cena knjige in kako naročite?

Cena knjige KAKO ZADENETE TARČO, ČEPRAV JE NE VIDITE znaša 29,90€ in je dostava ob plačilu na bančni račun ali preko Pay Pal-a brezplačna.

Takšno ceno knjige načrtujem obdržati tudi v prihodnje.

Seveda knjiga KAKO ZADENETE TARČO, ČEPRAV JE NE VIDITE vsebuje tudi zelo koristne in privlačne bonuse, ampak za kakšne bonuse gre, boste izvedeli šele na koncu branja knjige.

Vsekakor so vsi bonusi dodana vrednost za vas in na takšen način se bomo družili tudi v prihodnosti…

Zdaj je na vrsti trenutek, da tudi VI naročite vaš izvod knjige ali več izvodov, ter podarite novo znanje še komu drugemu.

NAROČI KNJIGO

Kdo je Damir Junuzović?

Verjamem, da nekatere zanima kdo je Damir Junuzović, zato se bom predstavil in napisal nekaj o sebi. Prepričan sem, da je moja življenjska zgodba drugačna kot bi jo večina pričakovala in je povsem iskrena.

Danes me večina ljudi pozna kot nekoga, ki se profesionalno ukvarja z digitalnim marketingom in prodajo. Nekateri so že nakupovali v eni izmed mojih spletnih trgovin ali fizično v Piranu.

Naj samo omenim projekte kot recimo: Api Cosmetics, Unikatna Slovenija in Jerihonska roža.

Ampak priznam, da na tem mestu ni bilo vedno tako. Nekoč sem bil tudi sam eden od tistih, ki je hodil v službo in sledil sanjam drugih…

Filip Pesek, avtor knjige Pisma Za Leona in podjetnik

Zori Jakolin, Ustvarjalka priložnosti

Silvester Kmetič. poslovni trener, avtor in certificirani transolucijski coach

Vsebina knjige

(za ogled kliknite na knjigo)

Pogosta Vprašanja in Odgovori

1. Kako poteka celotno naročilo knjige?

Najprej sprejmete odločitev in kliknete na gumb ˝NAROČI KNJIGO˝, ki vas bo preusmeril na naslednji korak.

Na naslednjemu koraku mi zaupate vaše osebne podatke, kot so ime in priimek, naslov, telefon in e-mail. Tukaj izberete način plačila: po predračunu, Pay Pal ali po povzetju. Nato kliknete gumb ˝KUPITE ZDAJ˝.

Vaše naročilo je tukaj zaključeno.

V roku 4 delovnih dni od oddaje naročila, oziroma plačila predračuna (v kolikor ste izbrali ta način), bo vaš paket dostavljen.

P.S. V primeru, da potrebujete pomoč pri naročilu ali imate kakšno vprašanje, pokličite na +386 (0)64 179 866 vsak delovnik med 10:00 in 16:00 uro.

2. Kakšen je strošek dostave?

Dostava na posamezno pošiljko stane 4€, ampak ob plačilu preko Pay Pala ali po predračunu, dostavo plačam jaz.

3. Komu je namenjena knjiga?

Knjiga KAKO ZADENETE TARČO, ČEPRAV JE NE VIDITE je namenjena vsem, ki bi želeli izboljšati osebno življenje in vsakodnevno napredovati. Torej primerna je za vse tiste, ki ste nekje v redni službi ali ste že na podjetniški poti in bi vam ta knjiga pripomogla dvigniti rezultate.

Knjiga vsekakor ni primerna za tiste, ki so popolnoma zadovoljni z življenjem in verjamejo, da ni več prostora za napredek. Knjiga ni za tiste, ki želijo ostati zakopani v coni udobja.

4. Ali obstaja nadaljevanje knjige?

Zelo dobro in zame najboljše vprašanje. Vsi tisti, ki boste prebrali knjigo do konca, boste najprej izkoristiti vse  bonuse.

Nato boste razmislili in ugotovili sami pri sebi ali bi si želeli še več napredka. Za tiste, ki boste želeli nadaljevati z mano obstaja nadaljevanje knjige v obliki digitalnega programa.

5. Kaj boš poskusil prodati v knjigi?

Moje razmišljanje in življenjski stil sta me naučila, da se vsi neprestano in povsod prodajamo. Ali boste vi zaradi moje knjige kupili še kaj drugega od mene v prihodnosti bomo videli.

Direktno vam ne bom poskusil ničesar prodati. Za tiste, ki se zanimate imam dovolj izdelkov in storitev, ki vam jih lahko prodam.

Damir Junuzović

V Luciji, 10. 01. 2019, ob 08:46

NAROČI KNJIGO