KAKO ZADENETE TARČO, ČEPRAV JE NE VIDITE

(KAKO SI POSTAVIŠ CILJE IN URESNIČIŠ SANJE HITREJE, KOT SI JIH LAHKO LE SANJAL)

Pozdravljen dragi bralec,

Če sva si vsaj malo podobna, zagotovo imaš neuresničene cilje, velike sanje in skrite želje…

V primeru, da verjameš v svoje zmožnosti in napredek, imam super novico zate.

Napisal sem knjigo (priročnik), ki ti bo pomagala, da imaš časovno omejene, specifične, dosegljive in zapisane cilje.

Pot do knjige

Namreč v določenem obdobju življenja sem ugotovil, da si želim več v sedanjosti in predvsem v prihodnosti. Ugotovil sem, da želim predvsem živeti drugače in boljše.

Ne govorim samo o finančnem delu, kajti to nikakor ni bil primarni namen za pisanje knjige…

V tistem obdobju sem želel odkriti svojo identiteto, kdo sem v resnici, kakšna oseba želim biti v prihodnosti in kako si želim sploh živeti.

Zato sem se odpravil na novo življenjsko pot, ki me je peljala v osebno in poslovno rast, ter številne ure izobraževanj in dela na sebi.

Glavni razlog za vse spremembe je bil moj boj z bolnimi očesi že od otroštva in strah, ki sem ga imel nekoč, da lahko ostanem slaboviden ali celo slep.

Na tej poti sem še danes, vsak dan berem knjige, se učim iz spletnih programov, obiskujem različne delavnice in seminarje.

O prodaji, marketingu, podjetništvu in seveda osebnostni rasti se učim od najboljših v Sloveniji, bivših skupnih državah in predvsem Združenih državah Amerike.

S pomočjo vseh novih znanj sem odkril kdo sem in kaj si želim.

Tako iz dneva v dan sledim mojim ciljem in sanjam, ki se spreminjajo v realnost.

Tako sem skozi to pot opazoval in še danes opazujem številne ljudi, ki ne vedo kaj si resnično želijo ali se ne upajo to doseči.

Opazil sem veliko pomanjkanje časa, energije, motivacije in vsega ostalega pri velikemu številu ljudi. Kot, da bi jih nekdo prisilil živeti danes in tukaj…

To sem si želel spremeniti in tako sem moja znanja, izkušnje, motivacijo in vztrajnost preoblikoval v knjigo, ki je pred tabo.

Kaj se boš naučil iz knjige? 

  • Kaj si ne želiš in to spremeniš v tisto kar želiš

  • Kako pravilno zastavljaš cilje in jih uresničiš

  • Kako imeti več časa zase, družino in prijatelje

  • Kako dvigniti tvojo disciplino in produktivnost

  • Kako biti vsakodnevno motiviran za vse izzive

Knjiga je obsežna, saj je vse skupaj 186 strani sestavljenih iz besedila in vaj, ki so garancija za uspeh.

Nova znanja ti bodo med ostalim omogočila prodati več izdelkov in storitev. Tako boš posledično zaslužil več.

Tako se boš fokusiral samo na lastno življenje in ne boš izgubljal dragoceni čas v razmišljanju o temu kaj drugi mislijo in govorijo o tebi.

Še užalil bi se, če bi vedel koliko je v resnici drugim mar zate in kolikšna je njihova empatija…

Pomembno je samo, da TI verjameš in veš kakšna oseba si v resnici in zakaj nekaj počneš. Samo TI si pomemben.

Kakšna je cena knjige in kako naročiš?

Cena knjige KAKO ZADENETE TARČO, ČEPRAV JE NE VIDITE znaša 29,90€ in je dostava ob plačilu na bančni račun, s kreditno kartico ali preko Pay Pal-a brezplačna.

Takšno ceno knjige načrtujem obdržati tudi v prihodnje.

Seveda knjiga KAKO ZADENETE TARČO, ČEPRAV JE NE VIDITE vsebuje tudi zelo koristne in privlačne bonuse, ampak za kakšne bonuse gre, boš izvedel šele na koncu branja knjige.

Vsekakor so vsi bonusi dodana vrednost zate in na takšen način se bova družila tudi v prihodnosti…

Zdaj je na vrsti trenutek, da tudi TI naročiš tvoj izvod knjige ali več izvodov, ter podariš novo znanje še komu drugemu.

NAROČI KNJIGO

Kdo je Damir Junuzović?

Verjamem, da te zanima kdo je Damir Junuzović, zato se bom na kratko predstavil in povedal nekaj o sebi. Prepričan sem, da je moja zgodba drugačna kot bi jo večina pričakovala in je povsem iskrena.

Danes me večina ljudi pozna kot nekoga, ki se profesionalno ukvarja z digitalnim marketingom in spletno prodajo. Nekateri so že nakupovali v eni izmed mojih spletnih trgovin in fizično v Piranu ali Kopru.

Naj samo omenim projekte kot recimo: Api Cosmetics, Unikatna Slovenija, Jerihonska roža…

A priznam ti, da na tem mestu ni bilo vedno tako. Nekoč sem bil tudi sam eden od tistih, ki je hodil v službo in sledil sanjam drugih…

Filip Pesek, avtor knjige Pisma Za Leona in podjetnik

Zori Jakolin, Ustvarjalka priložnosti

Silvester Kmetič. poslovni trener, avtor in certificirani transolucijski coach

Vsebina knjige

(za ogled klikni na knjigo)

Pogosta Vprašanja in Odgovori

1. Kako poteka celotno naročilo knjige?

Najprej sprejmeš odločitev in klikneš na gumb ˝NAROČI KNJIGO˝, ki te bo preusmeril na naslednji korak.

Na naslednjem koraku mi zaupaš tvoje osebne podatke, kot so ime in priimek, naslov, telefonska številka in e-mail. Tukaj izbereš način plačila: po predračunu, s kreditno kartico, Pay Pal ali po povzetju. Nato klikneš gumb ˝KUPI ZDAJ˝.

Tvoje naročilo je tukaj zaključeno.

V roku 5 delovnih dni od oddaje naročila, oziroma plačila predračuna (v kolikor si izbral ta način), bo tvoj paket dostavljen.

P.S. V primeru, da potrebuješ pomoč pri naročilu ali imaš kakšno vprašanje, pokličite na +386 (0)64 179 866 vsak delovnik med 10:00 in 16:00 uro.

2. Kakšen je strošek dostave?

Dostava na posamezno pošiljko stane 4€, a ob plačilu preko Pay Pal-a, s kreditno kartico ali po predračunu, dostavo plačam jaz.

3. Komu je namenjena knjiga?

Knjiga KAKO ZADENETE TARČO, ČEPRAV JE NE VIDITE je namenjena vsem, ki bi želeli izboljšati osebno življenje in vsakodnevno napredovati. Torej primerna je za vse tiste, ki so nekje v redni službi ali so že na podjetniški poti in bi ti knjiga pripomogla dvigniti rezultate.

Knjiga vsekakor ni primerna za tiste, ki so popolnoma zadovoljni z življenjem in verjamejo, da ni več prostora za napredek. Knjiga ni za tiste, ki želijo ostati zakopani v coni udobja.

4. Ali obstaja nadaljevanje knjige?

Zelo dobro in zame najboljše vprašanje. Vsi tisti, ki boste prebrali knjigo do konca, boste najprej izkoristiti vse  bonuse.

Nato boš razmislil in ugotovil sam pri sebi ali bi si želel še več napredka. Za tiste, ki boste želeli nadaljevati z mano, obstaja nadaljevanje knjige v obliki spletnega programa.

5. Kaj boš poskusil prodati v knjigi?

Moje razmišljanje in življenjski stil sta me naučila, da se vsi neprestano in povsod prodajamo. Ali boš ti zaradi moje knjige kupil še kaj drugega od mene v prihodnosti bom videl.

Direktno ti ne bom poskusil ničesar prodati. Za tiste, ki se zanimate imam dovolj izdelkov in storitev, ki vam jih lahko prodam.

Damir Junuzović

V Portorožu, 10. 01. 2019, ob 08:46

NAROČI KNJIGO