MasterMind

Bil sem član različnih MasterMind skupnosti, že od 2010 leta. MasterMind skupnosti so skupaj s knjigami, digitalnimi programi, delavnicami in seminarji obrnili moje življenje za 360°. MasterMind skupnosti so najbolj vplivale na moje poslovanje in poslovno uspešnost. Posledično so se spremenili in izboljšali tudi odnosi do ljudi, ki mi veliko pomenijo. Zato sem se odločil ustvariti MasterMind skupnost na slovenski obali.

Kaj je MasterMind skupnost?

Definicija MasterMind skupnosti, ki jo je zapisal Napoleon Hill v knjigi “Zakon Uspeha”, iz 1920 leta in nadaljeval 1930 leta v knjigi “Z idejo do bogastva”. Napoleon Hill je takrat poimenoval “MasterMind zavezništvo”, danes pa poznamo najbolj kot MasterMind skupnost. Takšne skupnosti so znane od vedno.

Napoleon Hill je zapisal o načelih MasterMind skupnosti “Koordinacija znanja in truda dveh ali več oseb, ki delujejo skupaj proti določenem namenu, v duhu z harmonijo.” in nato nadaljuje “Ni dveh umov, ki bi se kdaj združili ne da bi ustvarili tretji, nevidno neopredeljeno silo, ki bi se lahko enačila s tretjim umom – nad umom.”.

Torej naša skupnost nudi kombinacijo soočanja idej, znanja, strokovne odgovornosti in podpore v skupnosti, ki bo izostrila vaše poslovne in osebne veščine. Cilj skupnosti je pripeljati člane do novega uspeha in rezultata. Udeleženci izzovejo drug drugega, da zastavijo visoke cilje, še bolj pomembno izzovejo k doseganju ciljev. Skupnost zahteva zavezo, zaupanje, pripravljenost za sprejemanje in dajanje idej in nasvetov, kot tudi podpirati drug drugega popolnoma iskreno, spoštljivo in sočutno. Člani skupnosti delujejo kot trenerji rasti, odvetniki in partnerski sodelavci. To je bistvo in vrednost MasterMind skupnosti.

napoleon hill
Prvo srečanje je predvideno  30. september 2020!
Pohitite! Število mest je omejeno na 10 udeležencev!
Kliknite za prijavo!

Predstavljam 7 koristi MasterMind skupnosti

  1. Član boste eksplozivne skupnosti. Kot član skupnosti boste doprinesli k celovitosti in homogenosti. Drugi člani skupnosti vas potrebujejo, toliko koliko vi potrebujete ostale člane. Vsi člani doprinesejo k kvaliteti in izkušnjam, kar je ključnega pomena za vse vključene.
  2. Svetovanje. Kadar postanete član skupnosti, takrat bo popolnoma izginil občutek, da ste sami. Drugi člani skupnosti nenadoma postanejo vaši poslovni in osebni svetovalci. Tako kot tudi vi svetujete ostalim članom.
  3. Sodelovanje je ime igre. V skupnosti lahko najdete nekoga, ki perfektno ustreza, da skupaj delata na vašem projektu. Ali pa ste vi  perfektni za pomoč drugemu članu. MasterMind skupnost deluje skupinsko oziroma združeno, da dosežete več.
  4. Razširite vašo mrežo. Kot član skupnosti boste razširili vašo mrežo eksponentno in hitro. Če ste podjetnik ali podjetnica, potem veste koliko je pomembna mreža oseb, ki poznate. Kot član skupnosti avtomatsko dodate nova poznanstva oseb, ki so člani vaše skupine.
  5. Nova znanja. Vsak član skupnosti je unikaten v znanju, izkušnjah in poznanstvih. Z sodelovanjem v skupnosti in deljenjem vaših izzivov, se bo v skupnosti zagotovo našla oseba, ki bo imela idejo, povezavo ali rešitev za vas. Tudi vi boste ponudili drugim rešitve, povezave ali strategije, ki bodo pomagale.
  6. Navzkrižno promocijo. Kot član skupnosti boste zagotovo našli način, da pomagate drugim članom  skozi navzkrižno povezovanje. Našli boste načine pomoči drug drugemu skozi promocijo znotraj vaše mreže poznanstev.
  7. Mislite več. Članstvo v skupnosti vam bo resnično podarilo nad um! Enostavno si boste privoščili misliti več in preskočili boste vse ovire! Saj ste obkroženi s čudovitimi osebami, ki delajo čudovite stvari.
damir junuzovic
Prvo srečanje je predivdeno  30. september 2020! 
Pohitite! Število mest je omejeno na 10 udeležencev!
Kliknite za prijavo!