Vodič za prodajo preko Facebook-a2017-05-30T07:52:58+02:00

Ali uporabljate Facebook v poslovne namene? Potem ne smete zamuditi naslednje informacije! 

 • Formulo za kreiranje objav na Facebook-u

 • Brezplačna orodja za izdelavo Facebook grafik

 • Formulo za predstavitev izdelkov na Facebook-u

 • Pravilo 70/20/10

 • Kako ustvariti skupnost okrog izdelka ali storitve?

 • Kako uporabljati video za Facebook promocijo?

 • Pravila re-targeting-a

 • Odlična Facebook stran / profil, profilna in naslovna fotografija, več o

 • Osnove oglaševanja na Facebook-u

 • Različne načine oglaševanja na Facebook-u

 • Kako izbrati ciljno publiko na Facebook-u za oglaševanje

 • Proračun, analitika in uspešne strategije za prodajo preko Facebook-a

Če niste 100% prepričani kaj počnete na Facebook-u, potem tvegate veliko metanje denarja stran in nekoristno zapravljanje dragocenega časa. 

Za vsako uspešno prodajo, spoznajte najprej vašo ciljno publiko. Namreč če poskusite izvajati marketing za vse, boste končali tako, da ne boste prodali nikomur. Preveč razširjena in različna ciljna publika zahteva od vas prevelik začetni proračun in preveliko tveganje, da se vaša investicija v oglaševanje nebi povrnila.
Zelo pomembno je vedeti kje se nahaja vaša ciljna publika, saj boste tako lažje in cenejše prišli do strank katerim boste pokazali samo ustrezne reklame.
Če poznate in veste interese, obnašanje in življenjski stil vaše ciljne publike, potem veste tudi kakšne težave ima vaša ciljna publika in kaj bi bila ustrezna rešitev – izdelek ali storitev, ki boste ponudili in zadovoljili njihove potrebe.
Brez ustreznih orodij ne bo dobrih prodajnih rezultatov, ne glede na to ali govorimo o spletnem marketingu, gradnji hiše ali kateri koli življenjski situaciji. Boljša orodja garantirajo boljše rezultate!
Pravijo, da je potrebno namesto 1 ure učenja, delati povprečno 7 ur. Znanje in veščine so naše največje bogastvo in če imate znanje in veščine za uporabo spletnih orodij, je vaš prodajni uspeh garantiran.

Ciljni publiki je potrebno dati ustrezno vabo, ki ima zahtevane koristi in sporočilo. Vaš izdelek ali storitev ponudite ali dostavite ustrezni stranki, na ustrezno mesto ali način ter seveda ob ustreznem času. Klic k akciji pa bo določil vaše prodajne rezultate, saj brez privlačnega klica k akciji, vaše ponudbe, izdelka ali storitve nihče ne bo opazil.

IZKORISTITE MOŽNOST PRED NAROČILA PO AKCIJSKI CENI:
VODIČ BO DOSTOPEN ČEZ:
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Cena vodiča je 39,00 29,00€

NAROČI ZDAJ

Posebna ponudba!

Bonus 1 + 2 + 3 + Bonus 4: 60-minutni pogovor na Skypu, v katerem vam bom pomagal postaviti in dvigniti prodajo na Facebook-u ter urediti vašo poslovno stran na Facebook-u.

Cena 69,00 49,00€

NAROČI ZDAJ

Po štirih letih investiranja časa in denarja v učenje, raziskovanja in testiranja, napakah in delu na številnih različnih projektih kako promovirati in prodajati preko Facebook-a, sem za vas pripravil Vodič za prodajo preko Facebook-a!

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Kako se prijavim in kakšne so možnosti plačila?2017-05-17T13:14:57+02:00

Potrebno je izpolniti spletni obrazec in izbrati način plačila. Če se odločite za PayPal, dostop do Vodiča za prodajo preko Facebook-a dobite takoj. Ob plačilu po predračunu, ki ga prejmete na vaš elektronski naslov, dostop do Vodiča za prodajo preko Facebook-a, dobite po prejetem plačilu na naš transakcijski račun.

Kako in kdaj dobim bonuse?2017-05-17T13:17:10+02:00

Bonus 1, 2 in 3 dobite takoj po uspešnem plačilu. Za bonus 4 vam pošljem nekaj terminov, da si izberete želeni termin, ki tudi vam najbolj ustreza

Title

Go to Top