Telefonska prodaja in kako biti uspešni?

Telefonska prodaja nam je zelo koristna kadar želimo nekaj prodati in je naš osnovni cilj prepričati kupca, da je naš izdelek boljši od drugih, ki so tudi na tržišču. Deluje komplicirano?

Pravzaprav niti ni toliko komplicirano če ˝upoštevate pravila igre˝ in prodaje.

Postanite Mojster Telefonske Prodaje, saj zahteva poznavanje veščin in pravil, ki veljajo v tej prodajni tekmi.

Danes vsak, ki prodaja od igle do letala ima možnost preko telefona poklicati veliko število potencialnih kupcev in strank, zato bodo nekateri bolj uspešni od drugih v nudenju storitev in prodaji izdelkov.

Glede na to, da  imamo na našem majhnem tržišču veliko konkurenco in zasičenost, potrebujemo veščine in sistem telefonske prodaje, ki nam bo pomagal pridobiti večje zaupanje, pozornost poslušalca ali poslušalke ter tako ustvariti razliko.

 

Kaj bomo delali na delavnici ˝Postanite Mojster Telefonske Prodaje˝?

Verjetno ste tudi sami naveličani številnih telefonskih klicev in ne strokovnih prodajalcev, ki nam nudijo vse in ničesar.

Pogosto vas niti ne zanima kaj vam nudijo, niti vas uspejo prepričati, da bi se z njimi pogovarjali in odprli. Včasih imate tudi občutek, da se pogovarjate z robotom, ki počne vse kot po tekočem traku in pozablja, da se pogovarja z živim človekom.

Moj cilj je, da niste takšni in želim si, da ste pravzaprav nasprotje tega: zanimivi, čutni in na koncu najbolj pomembno: tudi uspešen prodajalec.

Cilj delavnice ˝Postanite Mojster Telefonske Prodaje˝ je, da vam pomagam postati oseba, kateri ne bodo spustili slušalke takoj na začetku pogovora, ampak želim, da ste oseba, ki bo zainteresirala poslušalca že v nekaj sekundah pogovora.

Cilj je razviti moč prepričanja. Naučil vas bom kako postati prodajalec, katerega bodo pozorno poslušali in na koncu kupili tudi izdelek, najeli storitev ali se zmenili za osebni sestanek. Veščine in nova znanja vam omogočajo, da postanete uspešnejši v prodaji.

Intenzivna celodnevna praktična delavnica ˝Postanite Mojster Telefonske Prodaje˝ je namenjena vsem, ki komunicirajo in navezujejo stike s kupci ali strankami, ne glede na to ali so fizične ali pravne osebe.

Vsem, ki se ukvarjajo s prodajo in telefonsko podporo, kot tudi vsem tistim, ki se želijo naučiti več o tem specifičnem kanalu, da bi ga pravilno uporabljali in bi vam prinesel boljše rezultate!

Za več informacij o delavnici kliknite tukaj:
https://www.poslovna-akademija.com/postanite-mojster-telefonske-prodaje/

Ali res vemo že vse?

Namreč danes ne obstaja podjetnik, ki ne prodaja preko telefona!

Celo takrat kadar mislimo, da se ˝samo pogovarjamo˝, tudi takrat poskušamo prepričati sogovornika, da tako ali drugače kupi od nas, najame naše storitve  ali se zmenimo za kakšno drugačno sodelovanje.

Seveda si nikakor ne želimo, da bi kupili od naše konkurence, saj prav mi imamo tisto kar je potrebno kupcu, ampak kupec tega še ne ve.

Nova znanja in veščine vam bodo pomagala pri odgovarjanju na vprašanja in morebitne ugovore ali reklamacije. Kadar se pogovarjamo z našim poslovnim partnerjem, fizično stranko ali podjetnikom, je cilj vedno enak.

Poskusimo jih zainteresirati za tisto kar nudimo, ne glede na to ali imamo klicni center z deset in več telefonskimi agenti ali pa samo en telefon, namen je vedno enak.

 

Prodaja tistega kar kupec želi, pomeni večji prihodki in dobiček!

Zato se vprašajte ali ste prepričani, da veste kako?

Poznate način in sistem kako do še boljših rezultatov? In kako povezati prodajo preko telefona in vse ostale prodajne kanale?

Zakaj investirati v intenzivno celodnevno praktično delavnico?

  • Povečanje prodajnih veščin in znanj vam bo omogočilo boljšo realizacijo pridobivanja in zadrževanja kupcev, tako obstoječih kot novih.
  • Lažje boste dosegli in presegli prodajne cilje in povečali lojalnost kupcev.
  • Izvedeli boste kako izboljšati zbranost in koncentracijo, tako vas kot tudi samega poslušalca.
  • Naučili se boste vseh korakov, ki so pomembni za uspešno prodajo preko telefona.
  • Uskladili boste prodajo preko telefona in povezali z vsemi ostalimi orodji ter prodajnimi kanali, ki so vam na razpolago.

Cilj intenzivne celodnevne praktične delavnice ˝Postanite Mojster Telefonske Prodaje˝ je naučiti se kako voditi prodajni razgovor preko telefona in povečati prodajni učinek za vsaj 20% ali več.

Za več informacij o delavnici kliknite tukaj:
https://www.poslovna-akademija.com/postanite-mojster-telefonske-prodaje/

Bodi vzor in sprememba! Vsak dan naredi korak več.