Porabljen talent na tujih sanjah

Ali tudi vi živite sanje drugih?

So vaše sanje resnično vaše ali so sanje drugih? Prispevek, ki ga berete lahko v nadaljevanju  izzove nelagodje, prizadet ego, vas motivira, navdihne in poveča motivacijo. Če niste razpoloženi za malo iskrenosti in veliko realnosti, boljše da zaprete tale prispevek in ga mogoče preberete ob kakšni drugi priložnosti.

Veliko vas bo na idejo, da delate na „uresničevanju osebnih ciljev, sanj in želj“ zavrtelo z očmi, odmahnilo z roko kako je to še en poceni trik motivacije kateri se dobro sliši in nadaljevali vse po starem.

„….ker itak se ne more nič spremeniti….“ ali „….kakšen je sploh namen nekaj poskusiti, če je situacija takšna….“.

Ne govorim, da je vse rožnato in da je enostavno priti do nekaterih reči (denarja, priznanj, spoštovanja, prepoznanja, službe, zdravja, posla,…), ampak popolnoma sem prepričan kako se vsi zavedamo, da brez vlaganja ni niti rezultatov.

„….ampak danes je okrog nas toliko nepoštenosti in toliko nezasluženih koristi….“ da sploh ni pomena karkoli vlagati ali pa kadar nekaj vlagamo (najbolj pogosto je to naš dragoceni čas), drugi nam ukradejo priznanja, denar, rezultate,..

In kaj nam na koncu preostane???? Nič kakor gledati in vpijati tuje sanje in sanjati!!!!

Kaj vam preostane?

Gledati televizijo, brati in pisati statuse na socialnih omrežjih, brati dnevne časopise, brezciljno komentirati in jamrati, brskati na internetu brez cilja in namena, slepo slediti drugim brez natančno določene slike kaj bomo dobili….

sanje se ne uresničujejo ob gledanju televizije

Ne vem ali ste se kdaj vprašali, ampak ali veste in se zavedate koliko časa porabite in vložite za rezultate tujega dela in koliko časa vložite v ustvarjanje vaših rezultatov????

Berete veliko knjig, ampak ali ste kdaj poskusili in napisali vašo knjigo?

Vsakodnevno komentirate na spletnih portalih in statuse na družabnih omrežjih, ampak ali ste kdaj poskusili in naredili nekaj, da bi drugi všečkali, komentirali in delili nekaj kar je učinek vašega dela, napora in vloženega časa?

Vse veste o treniranju nogometnih moštev, ampak ali ste kdaj poskusili tudi sami postati nogometni trener?

Poznate vse skrivnosti podjetništva in nekega posla, ampak ali ste kdaj začeli lasten posel in se poskusili v podjetništvu?

Ampak ti ne poznaš moje situacije

Samo ne začnite zdaj:

 • ampak, težko je…
 • nimam…
 • če bi samo vedel in me razumel…
 • rabim…
 • bom, kadar…
 • kdo si ti da mi govoriš…
 • ni dobra gospodarska situacija
 • ampak, nimam še čisto vse pripravljeno…

Če vas zanima moja situacija in zgodba, ki je unikatna tako kot vaša kliknite tukaj:
https://www.poslovna-akademija.com/damir-junuzovic/

Priznam, da je zelo težko, da je veliko ovir in postavljenih pasti, priznam da je še veliko tega kar ne vemo in priznam da je potrebno imeti nekaj sreče in veliko poguma….

Ampak druge poti ni, potrebno je delati, vlagati, tudi kakšno napako narediti in takrat poiskati pomoč ter iti naprej. Občasno je enostavno, ampak občasno je zelo grdo in težko.

Razen tega, poglejte in razmislite koliko časa porabite za vpijanje rezultatov tujega dela, namesto da samo manjši del tega časa (20%) na začetku vložite za uresničitev vaših ciljev, želj ali sanj, ter tako ustvarite želene rezultate.

Zmanjšajte vpliv tujih sanj in naredite nekaj dobrega in kvalitetnega zase in vaše sanje.

Kaj mi je uspelo v zadnjem letu?

Predvsem mi je uspelo delati manj in imeti boljše poslovne rezultate. Veliko sem se izobraževal in razvijal različne veščine. Vse to je pozitivno vplivalo na moje telesno in čustveno zdravje ter na celotno družino, ki mi stoji ob strani.

Poslovni rezultati so tudi opazni, namreč:

 • povečal sem prodajo Jerihonske rože (http://jerihonska-roza.si/)
 • bistveno prispeval k razvoju fine motorike, domišljije in razmišljanja pri otrocih starih od 3 leta do 9 leta  v naših vrtcih in šolah (http://giomais.net/)
 • razvil projekt Unikatna Slovenija, ki predstavlja različne unikatno izdelane ročne umetnine, leseni nakit in točene parfume (http://unikatna-slovenija.si/)
 • omogočil vsem, ki želijo hujšati vrhunsko prehransko vlaknino, ki dokazano deluje in je 100% naravna in varna ter vrhunska prehranska dopolnila (http://glukomanan.net/)
 • postal Certificirani Transformativni DreamBuilderCoach
 • in še marsikaj drugega bi lahko naštel

moje sanje se danes uresničujejo

Ampak tole vam nisem pisal, da bi se vam hvalil. Tole sem napisal, da lažje razumete kaj je vse mogoče narediti v samo 365 dneh oziroma še veliko več je mogoče! Tudi sam nisem uresničil vsega kar imam na seznamu za letošnje leto ampak imam še nekaj dni na razpolago.

Kar vam želim povedati je to, da vse to in še več nebi bilo mogoče brez vizije, ki je povezana z mojimi cilji, željami in sanjami. Nato potrebujete orodja in sistem, ki si ga boste sami sestavili. Šele takrat začnite načrtovati, delati ter produktivno in fokusirano vztrajati v akciji. Če je meni uspelo bo zagotovo uspelo tudi vam. Jaz verjamem v vas, verjemite tudi vi vase!

Za vse vas, ki si želite več imam rešitev, le klikniti je potrebno in se prijaviti:
https://www.poslovna-akademija.com/programi/60-dnevni-mentalni-razvoj/

Bodi vzor in sprememba! Vsak dan naredi korak več.