Kako postaviti cilje in zagotoviti motivacijo za njihovo uresničitev?

Pozdravljeni

Evo, začetek februarja je že tukaj, valentinovo nam je že skoraj potrkalo na vrata, kar pomeni da 2015 leto že neizogibno beži, saj se veselim vsemu kar me čaka v letošnjem letu. Tole je za mene vsekakor nov začetek, da ne delim tukaj osebnih informacij. Tisti, ki me poznajo, vedo o čem govorim.

Razlog zakaj vam pišem tole so NOVOLETNE ODLOČITVE, ki sem sprejel in sem prepričan, da ste tudi nekateri od vas naredili enako. Vprašanje: Ste enako naredili tudi prejšnje leto? Koliko ste od teh odločitev resnično izpolnili? Kaj vas je ustavilo? Kaj vas ustavlja danes in v letošnjem letu?
Nekaj dni nazaj sem prebral prispevek na temo osebnega razvoja, ki pravi: če želite napredovati morate dati odgovor na samo 2 vprašanji:

1. Kaj lažete sami sebi, da NE MORETE / NE VESTE?
2. Če veste kaj je potrebno narediti, zakaj tega NE NAREDITE?

Iskreno vam povem, da sta me ti 2 vprašanji pošteno prizadeli. Vzel sem si čas za razmišljanje in občutki, ki sem jih dobil skozi razmišljanje, so na začetku bili izjemno negativni: ŽALOST, OTOŽNOST, JEZA, OPRAVIČILA, SPOMINI, ampak tako kot sem vse bolj razmišljal o vprašanjih, so bili občutki  vse bolj pozitivni in optimistični.

Brian Tracy pravi: Vse kar lahko zamisliš in zadržiš kot misel – lahko tudi uresničiš.
Videti je, da je tole skrivnost uspeha in motivacije za prepričljivo izpolnjevanje poslovnih in osebnih ciljev, kajti kadar sem jaz začel razmišljati o tem kaj bi bilo, če bi zdržal in uresničil tisto kar sem si zamislil, sem začel  vizualizirati svoje cilje, dosežke in zadeve, kar je pomenilo, da sem se počutil zelo dobro in izpolnjeno.

motivacija

Tako dobro sem se počutil, da sem še enkrat prebral moj priročnik ˝Kako uresničiti cilje hitreje, kot ste lahko kadarkoli prej pomislili!˝ spomnil sem se tudi nekaterih izobraževalnih programov, vaj iz najbolj pomembnih življenjskih kategorij: družina, čustveno zdravje, telesno zdravje, delo, finance, prijatelji, učenje in duhovno življenje. Rezultat tega je, da sem se spet spustil na realna tla in približal samemu sebi, zato želim tudi vam podariti  brezplačni PDF priročnik ˝Kako uresničiti cilje hitreje, kot ste lahko kadarkoli prej pomislili!˝, ki vam bo pomagal tokrat resno postaviti in izpolniti vse, kar si zamislite. Brezplačni PDF priročnik si lahko prenesete na spodnji povezavi:

https://www.poslovna-akademija.com/60dmr/

Toliko od mene, vrnil se bom kmalu s še več dobrih vsebin.

Če vam je všeč to kar počnem, prosim delite tudi z drugimi na socialnih omrežjih ali s pomočjo elektronske pošte.

Bodi vzor in sprememba! Vsak dan naredi korak več.