Vedeti vaš zakaj ni dovolj in vas ne bo pripeljalo do rezultatov, ki si jih želite ali uspeha, ki si zaslužite!

Vaš zakaj naj vas spravi v jok!

Vsakodnevno slišimo, da je potrebno vedeti in poznati naš zakaj, ki dejansko pomeni naš emotivni in življenjski razlog zakaj nekaj in kako to počnemo, ter nas vzdržuje motivirane, da gremo naprej in vztrajamo.

Vaš zakaj je povprečen in le kopija!

Res je, v 95% primerov kadar vam nekdo pove njihov zakaj je tale zakaj vsakdanji in kopija oziroma slišali smo ga že nešteto krat. Takšen zakaj nas zagotovo ne bo pripeljal do uresničitve naših ciljev, sanj in želj, kajti prav v vašem zakaj lahko poiščemo vzrok za neuresničitev ciljev, sanj in želj. Osebno vsakodnevno opažam kako vsi primerjajo svoje življenje, z življenjem drugih, njihovimi uspehi in težavami, pa čeprav jih sploh ne poznajo. Tako so tudi svoj zakaj kopirali in ukradli drugim oziroma njihov zakaj narekuje okolje in družba.

Zato takšen zakaj nikakor ni dovolj in vam ne bo pomagal – poiščite svoj zakaj!

najdi-svoj-zakaj

Namesto vedeti vaš zakaj, vedite vaš kdo!

Pomembno je vedeti kdo in kaj želite postati in kakšna je vaša osebna vizija ter poslanstvo. Ko boste to odkrili, vas bo želja po napredku iz dneva v dan peljala proti uresničitvi spremembe in vaših ciljev. Vaš novi kdo in vizija bosta vplivala na vse spremembe okrog vas in v vas samih. Vašega zakaj in kdo resnično želite postati ne delite z drugimi oziroma delite le z bližnjimi in iskrenimi prijatelji, ki vas razumejo in podpirajo na vaši poti. Ustvarite si sliko vizije, naredite načrt kako boste to uresničili in pogumno naprej, saj vam bo uspelo. Ne trdim, da je pot enostavna in kratka, lahko pa dokažem, da bo zelo zanimiva in vredna vsakega napora, če je to resnično vaša izbrana pot in ne le kopija življenja drugih.

Bodite unikat in igrajte vašo igro – za vaše življenje gre!

Bodi vzor in sprememba! Vsak dan naredi korak več.